En härlig helg med mycket mc-körning

Fyra härliga lediga dagar. Vad ska man då göra? Åka MC så klart ;) I torsdags var vi för första gången i år, vilket inte kommer att bli den sista, på Tydingesjöns camping. Ca 570 motorcyklar var där denna gång.  En härlig tur, bra väder och en god hamburgare blev det.

I lördags var jag på Tjejdag på  Falkenbergs motorbana. Där fick jag och en tjej till testa en körlektion gratis i en halvtimme. När jag anmälde mig så hade jag aldrig kört MC förut och tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att prova på. Nu blev det i stället så att jag fick chans att köra en annan MC än min Kawasaki och dessutom få lite tips och råd. Körkortscenter som stod för testkörningen hade en Honda 650. Jag kom fram till att jag gillar min Kawasaki ;) Körskoleläraren var mycket lugn och bra och sa, ett antal gånger: Titta rakt fram! Titta rakt fram! Titta rakt fram! Ja ja ja, jag vet ju det och tyckte verkligen att jag gjorde det men hon hade så klart rätt. Jag ska tänka på det ännu mer nu när jag kör. Det var en härlig känsla att bara se en massa tjejer som körde MC. När jag kom hem så var jag ju supertaggad på att köra så vi tog oss en liten tur.

Idag söndag, så var vi med BMW klubben på en åktur till IKEA:s museum i Älmhult. Turen gick på härligt slingriga vägar, som vi delvis aldrig hade kört på. Väl på museet så åt vi och sen gick vi en tur där inne. Helt klart värt ett besök.Kommentarer