Min första körlektion


Ja, det är ju min första körlektion för MC så klart :) Min man köpte inte bara böcker åt mig utan beställde även en två timmars körlektion. Jag tog med mig allt utan hjälm, hade ju ändå sjukt mycket att bära på till körskolan. Vet inte hur andra gör men det känns definitivt bättre att ha sina egna grejor med sig. Roman på Halmstads trafikskola tog mig till den banan där man övar och kör upp på för lågfarts och högfartstestet. Vilken skön kännsla att jag har övningskört med maken innan det här. Hade varit mycket svårt att ta in allt nytt annars. Roman var lugn och sansad och väldigt pedagogisk när han lärde ut hur man skulle ta sig runt på de olika banorna, tack och lov. Han fick mig att känna självförtroende för det jag utförde.

Jag hade lätt kunnat påbörja att ta körkortet nu. Men men vi får se, hade ju tänkt ta det lugnt och köra upp nästa säsong.....

Kommentarer