Äntligen ett härligt mc-väder
Detta evinnerliga blåsande i sommar har inte varit roligt. Det är lika tråkigt att köra mc i blåst som i regn. Men igår så var det äntligen ett toppenväder. Mina vänner åkte till Mellbystrand och solade men jag drog (ok, han var helt frivillig) med mig min man och körde runt och över Hallandsåsen. Vi bor verkligen toppenbra för att kunna köra på nära mysiga mc-vägar.

För att i efterhand se var vi har kört brukar jag gå in på: Min tidslinje på Google Maps. Den stämmer inte helt, ibland visar den fågelvägen, men jag kan i stort se hela min runda som jag har kört. Första bilden är från Rössjön och andra bilden är tagen på Caféet Nivå 125 i Båstad. Jag vill gärna stanna till både här och där för att titta, lukta och sträcka på benen. Och, ja, fikat var mycket gott :)

Kommentarer