Med klänning i mc-butiker


I helgen var vi i Göteborg och där finns det många MC-butiker <3. Vi åkte runt och kollade vad som fanns inne och jag tog mod till mig att sitta på dem. Prio ett för mig när jag ska köpa en ny mc är att jag ska nå ända ner till marken, helst med hela foten. Jag kan stryka BMW F800GT från min önskelista, jag kommer aldrig att nå ner och dessutom sitter jag för mycket framåtlutad på den. Honda CTX 700 (se bilden) nådde jag ner på, jag satt bra på den, den går att få som automatare och dessutom är den snygg. En tredje mc jag prövade som jag också tyckte om var Kawasaki Vulcan 900. Den var lätt att nå ända ner till marken på ;) Jag satt bra och även den är snygg.

Nästa gång jag gör en tur i mc-butiker ska jag nog våga mig på att köra dem också. Men, då får jag kanske vara bättre klädd än jag var nu.... Jag tänkte mig inte för utan hade tagit på mig en klänning och sandaler, var väl i semestermood ;)Kommentarer