Konstiga idéer....

Ibland vet jag inte själv hur jag tänker men helt plötsligt började jag fundera på "life after Goldwing". Missförstå mig nu inte, jag gillar verkligen min Goldwing. Däremot har jag insett faktum att 415 kg är vansinnigt tungt att hantera när den ska flyttas för hand. Hur länge klarar "gubbens" fysik av det? Helt plötsligt dök tanken upp på en BMW R1200GS. Om man väljer standardmodellen och inte GSA (A står för Adventure) så väger den bara 235 kg. Det är lite skillnad det! Tyvärr är det ju inte den vackraste hojen på marknaden men den ska ju vara enormt kul att köra. Dessutom tålig med riktigt bra allround-egenskaper. Den har även ett hyfsat vindskydd och bra lastförmåga. Nåja, guldvingen får hänga med ett bra tag till, men fundera kan man ju alltid göra........

Kommentarer