Byta hoj???

Min kära hustru brukar ofta "knorra" lite när vi är ute och kör: "Jag vill också ha farthållare", "Jag fryser lite om händerna"och sådär kan det hålla på lite från och till. Nåja, jag har inte så ont av det men har ändå i all välmening sagt att jag tycker hon ska byta hoj. En BMW R1200RT hade säkert passat henne som handen i handsken. Stor kåpa, värmehandtag, värme i sitsen, farthållare och sist men inte minst; kardandrift. Vikten är inte heller alltför avskräckande trots att det är en fullmatad touring-hoj. Kan det bli bättre?? Nu är det inget fel på den hoj hon har men givetvis finns det lite mindre brister som nämnts ovan med värmehandtag o.s.v. så vi får se hur det går. Själv är jag ju, som ni säkert vet, barnsligt förtjust i riktiga touringjärn.
Bilder lånade av Bike i Trollhättan

Kommentarer