(H)jo då så atte.... Del 1

En semester kan bli bra och den kan bli dålig. För vår del blev den både och, men framför allt blev den inte som väntat. Planen var att åka till Stockholm några dagar, vidare till Östersund och Storsjöyran och därefter till Åre för att sammanstråla med några vänner som var på besök hos sin dotter. Sedan in i Norge och åka söderut.

Men plötsligt sitter jag hemma och skriver på bloggen så något måste ha hänt??

Jodåsåatte, vi kom till Stockholm, stannade några dagar och allt var frid och fröjd. Avgång mot Ljusdal för en övernattning och sedan vidare till Östersund. Dock ville frugans hoj något annat för när vi kom fem mil norr om Uppsala la den av helt. Nu är denna modell känd för att ha problem med generatorn så att sätta en slant på att detta var felet ger nog inte många kronor på oddset.

Nu börjar cirkusen! Tre och en halv timme på motorvägen i stekande sol är inget kul. Telefonsamtal till MC-firmor som alla hade problem att få fram delen som behövdes. Eller så skulle man på semester och hade därför hamnat i "semestermood". Två veckor skulle det ta oavsett. Aj aj aj, hojen 60 mil hemifrån parkerad i Uppsala på Lelles MC i två veckor..... Inte bra. Något behöver göras. Vi beslutar oss i alla fall för att dra oss hemåt, så det blir omlastning till min Goldwing (nu blir det riktigt tungt) och upp med hustrun där bak och sedan iväg söderut.

Fortsättning följer
.....

Här var det stopp i över tre timmar....

Bärgning på gång.

Kommentarer