I valet och kvalet....

Nu är min Goldwing såld till en kille i Göteborg. Jag ska bara byta kamremmar, olja och oljefilter så kommer han och hämtar den när det är klart. Då är givetvis frågan; vad ska man välja istället för en Goldwing? Så fort jag kan ska jag provsitta en BMW 1200 GS Adventure för att se om jag över huvud taget kommer upp på den. Adventure-modellen är förvisso högre och tyngre än en vanlig GS så man får ta det som en måtstock. Kommer jag upp på en GSA så ska det inte vara några problem med en GS. Sedan får man börja leta hoj men förmodligen blir det inget förrän framåt våren eftersom utbudet på Blocket inte är särskilt stort just nu.

Som ni kanske noterat så har jag i ett tidigare inlägg skrivit om utseendet på olika hojar och GS var en av dem som jag anser vara ganska fula. Jovisst är det så, men funktionaliteten är det inget fel på och det finns kanske en anledning till att det är Europas mest sålda MC. Nåja, det finns faktiskt en del ganska fräcka GS också. Kolla bara på bilderna nedan.


Kommentarer