Grus i maskineriet???

Så var säsongens första riktiga runda avklarad. Eftersom alla pratar om hur kul det är att köra på grusvägar med en GS så tänkte jag att "jag får väl ta tjuren vid hornen och testa". Nu ska jag tillägga att jag aldrig varit en vän av gruskörning, utan har bara tyckt att det varit jobbigt. Nåja, upp på Hallandsåsen och ut på gruset. Döm om min förvåning blev enorm. Jäklar vad hojen var stabil på de små grusvägarna! Jag har totalt ändrat uppfattning om gruskörning, och tycker faktiskt det var riktigt kul, så detta var inte sista gången. Således blev det inget grus i maskineriet utan allt gick som smort..

Här kommer några bilder från turen idag.

Vid Högalteknall, Hallandsåsens högsta punkt.

Vid Högalteknall, Hallandsåsens högsta punkt.

Vid Högalteknall, Hallandsåsens högsta punkt.

Vid Högalteknall, Hallandsåsens högsta punkt.

Karsefors - Högvatten i Lagan och valsarna öppna

Karsefors - Högvatten i Lagan och valsarna öppna

Kommentarer