BoRing...

Just nu är inte livet särskilt kul. Jag har värk på flera ställen i kroppen, bl.a. fötterna och framförallt nacken och händerna, vilket gör det svårt att hantera datorn. Det hela är väldigt jobbigt och vet inte riktigt vad det beror på. Har förvisso haft värk tidigare men denna gången är det ovanligt besvärligt. Nåja, har varit hos en naprapat två gånger och ska till läkaren i nästa vecka, så håll tummarna!

Så var det det där med att byta hoj. Har undersökt lite på nätet om Ducati och det finns en del saker att notera. Först och främst så är de dyra i Sverige, så om det blir köp så åker jag nog till Tyskland och köper en. Ett annat bekymmer är att närmaste serviceverkstad ligger i Veberöd, ca: en timme och femtio minuter enkel resa hemifrån. En annan aspekt i det hela är när man ska byta hoj igen. Då verkar det som Ducati inte är särskilt lättsålda. Finns flera Multistrador på Blocket som legat till försäljning väldigt länge. 

Så därför behåller jag förmodligen min GS, då det verkar vara det vettigaste alternativet i dagsläget. Trots allt så är det ju en riktigt bra hoj.

Kommentarer