2020 snart slut...

2020 börjar gå mot sitt slut. Att det har varit ett väldigt underligt år behöver knappast förklaras närmare. Pandemin har dock inte hindrat körning med motorcykel, som nog får ses som ett av de säkraste sätten att färdas utan risk för smitta. Någon längre semestertur i utlandet har dock inte varit aktuell eftersom de flesta länder valt att stänga gränsen. Istället har vi kunnat se oss omkring i Sverige, och det finns många fantastiska platser att besöka. Vi har bl.a. varit i Nybostrand, öster om Trelleborg, Kungshamn/Smögen i Bohuslän, Landön strax norr om Åhus samt en del kortare turer. Lite vägnostalgi har också hunnits med då en stor del av gamla Riksväg 2 nu är avklarad.

Vad händer då 2021? Tja, inget planerat än så länge. Allt hänger ju på hur det går med pandemin. När detta skrivs har vaccineringen precis påbörjats i Sverige så vi kan ju hoppas att många restriktioner lättar framåt våren och sommaren. Vi har pratat en del om Italien, men även södra delen av östra Tyskland har dryftats. Kanske även ett stopp på Rügen i så fall. Norge har också varit med i diskussionen och så även Danmark. 

Nåja, vi kan bara vänta och se. Inget är säkert, så vi sitter än så länge lugnt i båten och avvaktar omvärldsbevakningen. Vi hoppas i alla fall att 2021 blir ett roligare år med större möjligheter till mc-körning i hela Europa. Jag och min kära hustru önskar därför alla ett Gott Nytt År!Kommentarer