Det är mycket nu...

Det är april och egentligen borde säsongen vara igång nu. Tyvärr är inte vädret det bästa så vi får väl ta det som det kommer. Nu är det inte bara MC-körning som står på agendan utan en hel del annat också. På tisdag ska min hoj ner till Gerts i Ängelholm för koll av ventilspel och byte bromsvätska. På torsdag ska jag operera mitt öga p.g.a. gråstarr. Problemet är bara att min kära hustru har blivit sjuk med bl.a. ont i halsen. Givetvis slår alla nödbromsar till och i morgon, måndag ska hon ta ett Covid-test. Är detta positivt så blir det lite väl mycket som ställs på ända. Förmodligen måste både service på hojen samt operationen ställas in. Inte riktigt vad jag hade hoppats på. Nåja, vi kan bara hålla tummarna att testsvaret blir negativt så kommer allt att flyta på som tänkt. Några småturer har vi i alla fall hunnit med så vi får sitta lugnt i båten och se hur resten av våren blir. 


Kommentarer