Hemester... Del 2

Efter besöket hos dottern bar det av norrut. Målet var Örebro och en s.k. forumträff för BMW MC-Klubben. Det är ett gäng i klubben som ofta hänger på klubbens forum, och nu var det bestämt att vi skulle träffas. Eftersom en del personer kom både söderifrån och norrifrån så valde administratören för forumet att lägga träffen i Örebro. Det är ungefär lika långt från Halmstad som från Sundsvall. På vägen upp var vi inbjudna till en vän på forumet och där fick vi lite kaffe med fikabröd. Mycket trevligt att träffa personer "irl" som man tidigare bara träffat "digitalt". 


Här stoltserar forummedlemmen Mats med sin BMW K100. En hoj som var i utomordentligt skick. Efter fikat tog Mats med oss på en väg som verkligen var som gjord för hojåkning. Tack för besöket, fikan och den trevliga turen!


Så var det dags för själva träffen och den var lagd till Restaurang Efesos i centrala Örebro. En trevlig grekisk restaurang med god mat. Vi var ca: tio personer från forumet som träffades och åt gott. Vi som kom långväga ifrån hade valt att sova över på Clarion hotell och på kvällen gick vi ut och åt på en indisk restaurang som heter Chandani, där man serverade helt sanslöst god mat. Denna restaurang rekommenderas verkligen om ni besöker Örebro.
Mellan restaurangbesöken hade vi lite tid att slå ihjäl så vi valde då att gå en runda i centrala stan. Här finns bl.a. Örebro slott och en "liten by" som kallas Wadköping. Flera av byggnaderna ska vara ditflyttade men är osäker på hur många. Charmigt var det i alla fall. Om det sedan var här som den gamla tv-serien "Markurells i Wadköping" från 1968 spelades in låter jag vara osagt.

Kommentarer