Hemester... Del 3

Från Örebro går resan vidare till Stockholm. Vi ska hälsa på frugans kusiner och även ta en en lite tripp in till Gamla stan. Det är alltid lika trevligt att komma upp och hälsa på kusinerna och vi får dessutom bo i frugans farbrors frus lägenhet. Kan inte bli bättre än så. Vädret var helt strålande och temperaturen höll sig hela tiden mellan 25 och 30 grader. 

Äntligen framme i Djursholm. Frugans kusin Lotta jobbade så hennes man Mike fick ta hand om oss till en början. Lite vin och öl som välkomstdrink var behövligt i värmen.

På kvällen blev det grillning hos frugans andra kusin Susanne. Här har Susannes man Christer tagit ett rejält grepp om grillverktygen, och som vanligt blev det riktigt smaskigt.

Nästa dag tog jag och frugan T-banan in till gamla stan och gick runt en stund. Därefter promenerade vi upp till Södermalm och efter en stund var det dags för vätskepaus på Half Way Inn. Mysigt ställe med väldigt trevlig personal.

Efter en rejäl promenad nådde vi så vårt slutmål som var den Georgiska restaurangen Tbilisis Hörna. Här sammanstrålade vi med frugans kusiner och deras respektive. En rejäl och bastant middag inmundigades och alla var nöjda och glada. Om ni någon gång är på Södermalm så rekommenderar jag verkligen att besöka denna restaurang. Mängder av olika Georgiska rätter och riktigt trevligt och gott.

  

Kommentarer