Hemester... Del 4. Hemfärd

Vår lilla semester håller på att gå mot sitt slut och sista dagarna tillbringade vi med frugans kusiner. Bl.a. åkte vi en runda till Vaxholm för att sedan köra en tacokväll. Givetvis var alla samlade och vi hade det mysigt i sommarkvällens värme. 

Lite fika intogs i Vaxholm. Varmt och skönt men en kort regnskur "anföll" precis när vi skulle hoppa in i bilen och åka därifrån. Tack och lov klarade vi oss helt torrskodda. 

Dags för lite Tacos. 

Sista dagen tillbringade vi med Lotta och Mike. Vi gick ner till Ekudden och tog en behövlig lunch innan det var dags för hemfärd. 


Så bar det av hemåt. Eftersom det var så otroligt varmt valde vi att stanna utanför Linköping och övernatta på Freja vandrarhem. På kvällen åkte vi bort till Berg och käkade. Restaurangen låg alldeles intill Bergs slussar. Morgonen efter bar det av de sista trettio milen hemåt i hettan. Temperaturen låg på ca: trettio grader, vilket får anses som en aning för varmt för att köra mc. Dock tog vi det lugnt och stannade flera gånger på vägen och kom välbehållna hem. Även om vi var helt genomblöta av svett.

Kommentarer