Minisemester...

Så var det åter dags att besöka Nybostrands camping i Gislöv strax utanför Trelleborg. Detta är vår absoluta favoritcamping, och vi har längtat efter att få komma dit igen efter förra årets vistelse. Med på resan var två goda vänner som nyligen gift sig och vi hade supertrevligt tillsammans. Vädergudarna var också på vår sida och det var ca: 25-28 grader i stort sett hela tiden. Vi stannade bara en natt eftersom vår dotter skulle komma ner från Göteborg men våra vänner fortsatte bort mot Österlen för att bl.a. besöka Kiviks marknad.




Tälten uppslagna så nu är det dags att bara njuta. Nädå, ni ser inte dubbelt, utan vi har faktiskt likadana tält, ett Outwell Earth 5 som visat sig funka bra. Det väger ca: 10 kg och är inga problem att ha med på hojen. För övrigt så ligger havet precis utanför campingen så för den badsugne är det bara att dra på sig badkläder och hoppa i.   



Ett stenkast från campingen ligger journalisten Kim Walls minnesplats. Man får sig en tankeställare om hur vidrigt människan kan bete sig. 

Kommentarer