Lyckad operation...

Som ni kanske läst på bloggen tidigare så har jag skrivit om att jag fått ljumskbråck och det enda sättet att få bort det är att operera. Jag hade fått en tid på Kungsbacka lasarett 24 januari, men på julafton började det bli riktigt besvärligt. Eftersom det inte blev bättre ringde jag lasarettet 28 december och ställde lite frågor för att förvissa mig om att det inte var något som kunde ställa till några problem. Sköterskan som jag pratade med tyckte dock att det lät lite illavarslande och satte mig överst på en lista för kallelse vid återbud. Hon sa att de kommer att höra av sig en dag innan det är dags i så fall. Döm om min förvåning när det ringer klockan 08.00 den 29 december och en sköterska frågar om jag kan komma klockan 11.00 och genomföra operationen. Ops!

Nåja, vi for upp som raketer, gjorde oss iordning och rullade iväg. Dock hade det blivit förseningar så jag kom inte in förrän lite senare på eftermiddagen. Dessvärre skulle man inte hinna att söva mig så jag fick enbart lokalbedövning. En upplevelse lite utöver det vanliga när man är vaken under en operation som trots allt tog lite mer än en timme. Men, allt gick bra och min kära hustru, som följde med upp körde oss säkert hem igen när allt var klart. Nu har det gått lite mer än en vecka och den värsta smärtan har lagt sig, och med facit i hand så blev ju allting bra.Kommentarer