Förberedelser...

Nu börjar det gå åt rätt håll och om någon månad kanske man kan ta en lite runda på hojarna. När jag skulle förbereda våra stövlar så märkte jag till min förfäran att min ena stövel var trasig på baksidan. Plasten hade släppt och tyget tittade fram. Kikade på hustruns stövlar och de var bättre, men hade börjat släppa på samma ställe. Jag ska dock inte gnälla för mycket eftersom det var ett par billiga stövlar från Biltema, och de har hållt i fyra år. Nåja, bara att bita i det sura äpplet och leta efter nya. Åkte in till lokala butiken SMX Sports och kikade efter något som skulle kunna passa. Hittade ett par Forma Adventure Tourer som passade riktigt bra. Tyvärr är det ju inget "biltema-pris" på dessa, så det var bara att gräva djupt i plånboken och hosta upp 2499 sek. Nu håller jag tummarna att kvalitén motsvarar priset. Frugan hittade inga just nu så vi avvaktar tills man fått in lite mer på lager, så får vi åka in och prova igen. Förhoppningsvis hittar vi något bra till henne också.Kommentarer