Operation... igen....

För knappt två månader sedan opererade jag ett ljumskbråck som dök upp under andra halvåret 2021. Allt gick jättebra och jag är supernöjd. Men, nu var det dags att lägga sig under kniven igen. Jag har en lång historik av dåliga axlar som plågat mig i flera år och nu var det dags att göra något åt det. Fick till slut konstaterat att det är en förträngning i axlarna som ställer till det. Efter beskedet fick jag operationstid nästan direkt så nu är jag nyopererad igen, och nu går jag runt här hemma och får inte göra/lyfta något som kan provocera min högra axel. Några veckors sjukskrivning så ska allt bli bra igen, men det tar upp till tre månader innan det är helt återställt.

Då kommer givetvis frågan, hur länge dröjer det innan man kan grensla hojen och dra iväg igen?? Enligt läkaren skulle det inte vara några större problem att köra om någon månad. Men, nu är problemet att jag ska till en handkirurg om ett par veckor och få min tum-artros analyserad. Har jag otur så blir det operation igen. Inte nog med det utan man kommer att kalla mig till utvärdering av min axeloperation i juni, och även ta ställning till hur man ska gå tillväga med vänster axel. Det kan alltså bli två operationer till i år. Nåja, det är bara att bryta ihop och komma igen och förhoppningen är att allt ska bli till det bättre. Bara att vänta, drömma sig bort till sommaren och se hur det blir.

Bild från Trollehallar juni 2020

Kommentarer