Pension...

Sådär, då har man gått och blivit pensionär. Jag har ganska länge jobbat 80% men samtidigt genomgått en hel del operationer de senaste fem åren, p.g.a. min artros. Det har givetvis renderat i långa sjukskrivningar, vilket gör att det blir allt svårare att komma tillbaka till jobbet. Jobbar man inom IT-support i en kommun så händer det extremt mycket varje gång man varit borta en period. Till sist orkade jag inte att uppdatera mig själv längre utan valde att gå i pension tidigare än avsett. Nu återstår bara att försöka hitta någon ny fritidsaktivitet så att man inte går helt sysslolös. Tyvärr har ju motorcykelkörandet fått stryka på foten, just p.g.a. mina problem med artros och värk, så det alternativet är borta. Nåja, nu får man ta nya tag och givetvis ska det säkert gå att hitta på något som kan passa. Vem vet, kanske lite arbete och pyssel i trädgården? 

Kommentarer

  1. Grattis till pensionen från en pensionär till en annan. Jag tog också ut pension några år tidigare och har inte ångrat mig. Tycker dock inte att trädgården behöver så mycket pyssel då redan nu välvårdad ut.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar