Uppehåll...

Som en del säkert märkt så är det ett tag sedan jag skrev något på bloggen. Finns egentligen ingen särskild orsak men ibland tryter idéerna och då får det bli en liten paus. För övrigt har det inte hänt så mycket mer än att vi bytt bil. Igen! Den vi köpte lite "i panik" efter att vår dotter krockat med den gamla har varit en riktig "krångelpelle" och har kostat oss en rejäl slant i reparationer. Helt plötsligt dök ett erbjudande upp som vi inte kunde motstå. Verkstan som vi anlitar och som anses vara en av de duktigare BMW-mekanikerna i vårt närområde skulle sälja sin bil. Med tanke på antal ägare och miltal gick det helt enkelt inte att säga nej.

Ut med den gamla på Blocket. Givetvis tänkte man att det säkert dröjer ett tag innan man får sålt den, men ack vad vi bedrog oss. Fem minuter efter att vi lagt ut annonsen ville en kille komma och titta på den direkt. Nu var klockan ca: 19.00 på kvällen och han hade två timmars körväg, så jag bad honom avvakta till dagen efter. Klockan 9.00 nästa morgon kom han och köpte bilen. Snacka om snabb försäljning!

Nu var det bara att gräva djupt i plånboken och åka iväg och köpa den bil vi hade blivit erbjudna . Vad blev det då? Jo, en BMW igen (förvånad någon?) och denna gången en 530 diesel med i stort sett all utrustning. Än så länge har jag bara kört några kilometer, men vilken skillnad jämfört med den gamla. Och då menar jag i positiv bemärkelse. Förhoppningsvis har vi nu en bil som håller oss rullande i många år framöver, och att man slipper besöka verkstan alltför frekvent. 


Kommentarer