Livet...

Fick lite inspiration av Tony på bloggen KulTur i Natur som lagt upp samma inlägg på sin blogg. Saker om livet och vad som kan hända. Originalinlägget kommer från bloggen Elisamatilda (mitt inlägg något redigerat)

1Vem är du? En gift 64-årig man som gick i pension för ungefär ett halvår sedan. Njuter mest av livet och tar dagen som den kommer. Har tidigare varit lastbilschaufför, både inrikes och utrikes. Jobbade de senaste 23 åren som IT-tekniker. Är motornörd och gillar i stort sett allt som "brummar".

2. Vad gör du med livet? Försöker ta dagen som den kommer och inte bry mig allför mycket. Njuter helt enkelt av pensionärslivet. Älskar att köra MC men hälsan satte tyvärr stopp för vidare framfart. Bilen får agera substitut och det blir en del körande. Ofta till platser med ett visst nostalgivärde. Gillar även att pyssla lite med datorer.

3Har du en femårsplan? Nej. Planerar sällan mer än max ett år framåt för t.ex. semestrar och event.

4Vad är lycka? Familjen låter som en klyscha men får givetvis agera som nummer ett. Sen finns saker som en skön semester. Tidigare en tur med MC, men numera bil. Att få umgås med våra fantastiska vänner.  

5Vad guidar dig genom livet? Min instinkt och min kära hustru. Familjen hjälper till att håll alla mina impulser lite i schack så att jag inte spårar ur fullständigt. De har varit den bästa guiden genom livet.Kommentarer

  1. Trevligt. Man behöver inte rusa på när man blir pensionär.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska gudarna veta. Så skönt att slippa sätta den där förbannade väckaklockan ;)

      Radera

Skicka en kommentar