Höftproblem...

I maj 2015 fick min pappa åka till Kysthospitalet i Skodsborg, Danmark för att operera in en ny höftprotes. Allt gick bra och "gubben" kom hem med en fungerande höft igen. På nationaldagen 6 juni 2018 var det så min tur att göra samma resa. Min höft hade brakat ihop fullständigt och snabbaste väntetiden, två veckor fick jag (likt min far) hos danske ortopeden Ole Steen Jørgensen på Activemotion. Kysthospitalet är en byggnad som till stor del påminner om ett grekiskt tempel, men invändigt består det mest av vårdrum och operationssalar. Operationen gick bra och efter två nätter fick jag komma hem igen och höften fungerar numera bra. 

Idag opererar inte Steen Jørgensen längre på Kysthospitalet utan håller till på andra kliniker. Lite synd för det var en fantastisk upplevelse att befinna sig på Kysthospitalet. Förutom själva operationen då kanske... Dessutom fick man välja öl eller vin till måltiderna. Inte illa! 

Fantastiskt vacker byggnad, Kysthospitalet


Öl eller vin? Vad ska man annars dricka till maten på sjukhus i Danmark? 
Kommentarer

Skicka en kommentar