The Gentlemen...

Vi har precis tittat klart på en brittisk serie på Netflix som heter The Gentlemen. En något udda och skruvad historia om en soldat som ärver ett stort gods efter sin far. Det visar sig dock att man hållit liv i godset genom att låta ett marijuanaimperium husera där. Detta ställer givetvis till det och en masssa intriger uppstår som är både roliga och våldsamma. 

Guy Ritchie har regisserat och det bäddar för en hel del speciella scener och han gör det på ett riktigt kul sätt. De som känner till honom vet precis vad jag menar. Både jag och frugan blev stormförtjusta i serien och betyget kan inte bli annat än fem av fem "mcbloggar". 

Familjen samlad i "The Gentlemen". Bild från IMDB.

  

Kommentarer

  1. Den har dykt upp upp mitt Netflix under en tid nu. Dags att ge den en chans.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag. Lite speciell men jag och frugan var sålda. Hoppas du gillar den.

      Radera

Skicka en kommentar