Att röja...

... efter nästan trettio år i samma boende är inte helt enkelt. Orsaken till att vi börjat gå igenom våra prylar är att vi fått ett erbjudande om ett boende som vi förmodligen kommer att tacka ja till. Enda hållhaken är att vi inte varit inne i lägenheten och vi vet inte exakt vad hyran kommer att bli. Läget är däremot fantastiskt med utsikt över hela Laholm från ett panoramafönster. Det finns dock några parametrar till som vi inte vet något om än så länge, men tiden får utvisa. 

Hur som helst så har vi valt att börja plocka bland alla saker och försöker ta ett rum i taget. Än så länge har vi inte kommit så långt men ett par rum får anses som klara. Sen kommer vinden... källaren.... och givetvis resten av rummen. Det är bara att konstatera att man samlar på sig en hel del som man enligt mig egentligen bara kan slänga. Frugan är dock mer försiktig så ibland blir det en del diskussioner. Nåja, så småningom lär vi nog bli varse hur mycket som egentligen behöver kastas.

En del skräp som får stå i källaren så länge....
  

Mer skräp i källaren....

Kommentarer

  1. Känner igen detta, efter 40 år i hus fanns det ju en hel del inte kunde följa med till lägenheten och som måste slängas.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, av någon outgrundlig anledning samlar man på sig saker hela tiden. Jag brukar vara ganska duktig på att slänga, men nu ser man ändå att man inte lyckats helt ;)

      Radera

Skicka en kommentar